Zlatan hjälte mot favoritmotståndaren
نوشته شده توسط : Alisa

Han har gjort det igen, Zlatan Ibrahimovic. Med sitt hattrick såg han till att Manchester United vann med 3-0 i Europa League. Zlatan Ibrahimovic blev hattrickhjälte mot älsklingsmotståndaren St Etienne. 35-årig har nu gjort 17 mål i 14 matcher i Red Devil Billiga Fotbollströjor mot den franska klubben.

Zlatan ordnade en frispark strax utanför straffområdet. Han tog den själv och sköt ett lågt skott som styrdes in via franska spelare, bollen hade knappt styrfart när den rullade över mållinjen till 1–0. I den andra halvleken var det dags för svensken på nytt. Återigen krävdes det ingen större insats från Ibrahimovic - och på en retur från Ruffier kunde Zlatan peta in 2-0. Med tre minuter kvar att spela fullbordade han sitt hattrick genom att kliva fram och säkert placera in sitt tredje mål för kvällen, den här gången från straffpunkten. Zlatans mål var 17 i 14 matcher i Manchester United tröja mot Saint-Etienne, vilket innebär att den franska klubben är laget som Zlatan Ibrahimovic gjorde flest mål mot i hans karriär.

Varje gång jag har spelat mot Saint-Etienne har det med hårt jobb blivit ett par mål. Jag gjort några mål i kväll och förhoppnigsvis kan jag göra samma sak nästa vecka, säger han enligt BBC. Zlatan menar dock att det är viktigt att klubben behåller fötterna på jorden och inser att ingenting är klart ännu.